Downloads

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Αγορά Προϊόντων

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε αγορά προϊόντων μέσω του παρόντος site. Με την αποστολή της παραγγελίας σας αυτομάτως συνεπάγεται η από μέρους σας αποδοχή των όρων της.

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την αγορά προϊόντων από το site ή τους ειδικότερους όρους, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 22990 66960 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Παραγγελία

  • Προκειμένου να προβείτε σε αγορά μέσω του παρόντος site θα πρέπει αρχικά να καταχωρήσετε τα απαιτούμενα στην ηλεκτρονική φόρμα στοιχεία σας και για κάθε συναλλαγή. Τα στοιχεία αυτά απαιτούνται για την πληρωμή, την παράδοση των προϊόντων αλλά και για το εκδοθέν παραστατικό πώλησης. Δια περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτείται οπωσδήποτε και το Α.Φ.Μ. .
  • Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας και προς επιβεβαίωση της, θα πρέπει να σας αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με τους προς τούτο υπεύθυνους.
  • Για την ολοκλήρωση παραγγελίας για αγορές που υπερβαίνουν το ποσό των 1000 ευρώ και προς επιβεβαίωση της, θα απαιτείται προγενέστερη επικοινωνία μαζί σας (μέσω e-mail ή τηλεφώνου).

Τρόποι Πληρωμής

 

Κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας αγοράς μπορείτε για την πληρωμή να επιλέξετε τους εξής τρόπους:

  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας
  • Με κατάθεση – προεξόφληση σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:
Alpha Bank 246-00-2320-000789
Εθνική Τράπεζα 41020615

Τρόπος Παράδοσης

  • Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 48 ωρών (εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών) σε όλη την Ελλάδα, εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας.
  • Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
  • Το κόστος για αποστολές παραγγελιών εξαρτάται από το συνολικό βάρος/μέγεθος της αποστολής και την τοποθεσία που αποστέλλονται.

Ακύρωση Παραγγελίας

  • Σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22990 66960, -1, -2 προκειμένου να μας ενημερώσετε σχετικά με την επιθυμία σας για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων

  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις του Ν. 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή, όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον τα προς επιστροφή προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν αποσφραγισθεί ούτε παραβιασθεί η συσκευασία τους, και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από επτά ημέρες από την ημεροχρονολογία παραλαβής τους .

Αντικατάσταση

  • Αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται σε εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας με εγγύηση που έχει δοθεί από την επιχείρηση μας.
  • Κάθε επιστροφή προς αντικατάσταση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από την ημεροχρονολογία παραλαβής του προϊόντος. Τα προς αντικατάσταση προϊόντα δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί και πρέπει να είναι πλήρης κατά την συσκευασία τους.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

  • Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας συγκεκριμένου προϊόντος που παραγγείλατε, οι προς τούτο υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά.

Περιορισμός Ευθύνης

  • Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας. Ομοίως δεν ευθύνεται και ρητά επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας με υπεύθυνο:

Όνομα Υπεύθυνου Νικόλαος Φεσσάς
Διεύθυνση Βασιλέως Αλεξάνδρου 8, Κερατέα
Τηλέφωνο 6932 007 557
Fax 22990 66963
E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διατηρείται το δικαίωμα και ανά πάσα στιγμή να τροποποιούνται ή να ανανεώνονται οι με την παρούσα, όροι συναλλαγών.